3. úspěšná mise naší Ligy na dálku 2020 v kraji Vysočina je za námi.

Oddanost, bojovnost, nadšení, odhodlání a touha pomoct dobré věci. I tak by se dal charakterizovat 3. kvartál Ligy na dálku.

1248 vstřelených branek, 115 zápasů, 2070 odehraných minut, 29 hráčů ve 3. kvartálu a celkem se do Ligy na dálku 2020 v kraji Vysočina zapojilo neuvěřitelných 38 hráčů a hráček!!!

Děkujeme, že pomáháte s námi a teď již k samotnému vyhlášení 3. kvartálu!

Vítěz zůstal na prvním místě od prvního zápasu až do poslední minuty již skončeného podniku. Úspěšnost 88% a druhý nejlepší střelec. To je náš vítěz David Jičínský.

Druhé místo obsadil nováček Ligy na dálku 2020 v kraji Vysočina, břeclavský odchovanec Simon Kaňa. Úspěšnost 64 zápasů. Nutno zmínit, že právě Simon, vyhrál soutěž o nejlepšího střelce uplynulého kvartálu se 101 vstřelenými góly ve 25 zápasech, kde průměr činil 4.04 vstřelených branek na zápas. Pěkná práce!

Třetí místo a bronz získal matador naší soutěže, který se zatím zúčastnil všech podniků, Marek Švéda. Zároveň tento hráč vyhrál soutěž o nejlepší obranu celého kvartálu.

Na čtvrtém místě se umístil též nováček v naší soutěži, Matouš Loučka, který od začátku do konce, předváděl velmi solidní a stabilní výkony.

Poslední bodované místo, to jest 5. místo celkově, obsadil domácí hráč Libor Janeček, který se stal posledním hráčem na pohárové pozici.

Přikládáme i celkovou tabulku, kterou vede s dostatečným odstupem David Jičínský. Právě on získal neuvěřitelných 198 bodů ve 78 zápasech! Klobouk dolů!