2. kvartál Ligy na dálku je již minulostí a máme tu vyhlášení těch nejlepších a pár statistických údajů.

Ve II. kvartále bylo odehráno 108 zápasů, celkově 209. V současné chvíli se zapojilo 30 hráčů. Celkem padlo neuvěřitelných 964 branek a díky Vám se prozatím podařilo vybrat 418,- Kč. Moc děkujeme všem zúčastněním hráčkám a hráčům.

Na prvním místě David Jičínský, který získal neuvěřitelných 96 bodů, vstřelil 128 branek a jeho procentuální úspěšnost byla skvělých 94%! 

Na druhém místě Honza Šerák, který nasbíral v 33 zápasech 75 bodů, jeho úspěšnost byla 79%.

V neuvěřitelném závěru posledních dnů, získal na svou stranu třetí místo Libor Janeček, který se k našemu týmu připojil teprve před měsícem! Zisk 22 bodů v 10 zápasech z něj dělá bronzového hráče s úspěšností 80%!

Na bramborovém místě skončil Václav Šerák, který o svou bronzovou pozici přišel až v posledních doslova minutách turnaje díky skvělému finiši Libora Janečka. Václav Šerák odehrál úctyhodných 29 zápasů, ve kterých získal 22 bodů s úspěšností 21%. 🥔

Na pátém místě se umístil stříbrný medailista z 1. kvartálu, Petr Švéda, který tentokrát, nenaložil takovou porci zápasů na svá bedra, jako tomu bylo v prvním kvartále, avšak na 5. místo to stačilo. Zisk 19 bodů, úspěšnost 64%.

Přikládáme i celkovou tabulku ze všech podniků Ligy na dálku.

Děkujeme Vám a budeme se těšit ve 3. kvartále na viděnou, který již odstartoval a máme odehráno okolo 15 zápasů. Třetí kvartál potrvá až do 13.5.2020. Přidej se i Ty!